Uw garantie op kapitaal én duurzame groei

Smart Pact image
De waarde van uw bedrijf maakt een groot deel uit van uw privévermogen als ondernemer. Smart Pact biedt een betrouwbare oplossing om dit privévermogen veilig te stellen, terwijl u betrokken blijft als aandeelhouder en/of leidinggevende.

Door middel van ons uitgebreid netwerk brengt Smart Pact u in contact met één of meerdere geschikte investeerders/ondernemers voor uw bedrijf. Door jarenlange ervaring te combineren met kennis en bijkomende financiële slagkracht wordt uw onderneming naar een hoger niveau getild. Het is een win-win situatie: het bedrijf krijgt een kennis-en kapitaalinjectie én u krijgt de kans om privévermogen uit de onderneming te halen, waardoor de balans tussen privé en werk wordt hersteld en hiervan de vruchten plukt.

Smart Pact helpt succesvolle ondernemers om hun bedrijf te versterken en tegelijkertijd te groeien als ondernemer. In eigen persoon blijft u aan boord als referentieaandeelhouder in uw onderneming, samen met de investeerder(s) en sleutelmedewerker(s). U verzilvert op die manier het huidig succes, verwerft toekomstig ondernemerschap én duurzame groeimogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. We luisteren eerst graag persoonlijk naar u én vertellen dan met alle plezier stapsgewijs over uw Smart Pact voordelen.