Info die waarde toevoegt aan uw verkoop of overname

Take Over is geregistreerd bij het Agentschap Innoveren & Ondernemen van het Vlaams Gewest als erkend dienstverlener inzake advisering bij overdrachten en overnames onder het registratienummer DV.A244944. Dit betekent dat wij conform de opgelegde normen werken en onderstreept tevens onze deskundigheid. U – als ondernemer – krijgt daardoor financiële steun voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren. Concreet betekent dat u voor al onze advies- en begeleidingsdiensten van een subsidie geniet van 30% tot uw jaarlijks plafond.

Take Over is overnamebegeleider bij Overnamemarkt.be, de internetsite waar vraag en aanbod wordt samengebracht op initiatief van Unizo. We bepalen de waarde van uw onderneming, maken uw bedrijfsprofiel op en stellen het informatiebundel samen. Daarna bemiddelen we bij onderhandelingen tot de volledige afwikkeling van de overname.

Take Over maakt deel uit van Blooming BV. Blooming verzorgt sinds 2017 individuele en collectieve advies-en begeleidingstrajecten zoals sales-en businesstrainingen voor zelfstandigen, ondernemers, professionals en bedrijfsleiders. Daarbovenop wordt 360° marketing advies aangeboden en begeleiding voor leiderschap- en teamontwikkeling. Zie www.bloomingconsultancy.com.