Info die waarde toevoegt aan uw verkoop of overname

Takeover Services is geregistreerd bij het Agentschap Innoveren & Ondernemen van het Vlaams Gewest als erkend dienstverlener inzake advisering bij overdrachten en overnames onder het registratienummer DV.A244944. Dit betekent dat wij conform de opgelegde normen werken en onderstreept tevens onze deskundigheid. U – als ondernemer – krijgt daardoor financiële steun voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren. Concreet betekent dat u voor al onze advies- en begeleidingsdiensten van een subsidie geniet van 30% tot uw jaarlijks plafond.

Takeover Services neemt regelmatig deel aan M&A events van Vlerick Business School als intermediair. We bepalen de waarde van uw onderneming, maken uw bedrijfsprofiel op en stellen het informatiebundel samen. Als overnamebegeleider bij Overnamemarkt.be, de internetsite waar vraag en aanbod wordt samengebracht op initiatief van Unizo, bemiddelen we bij onderhandelingen, tot de volledige afwikkeling van de overname.

Takeover Services maakt deel uit van Blooming BV. Blooming verzorgt individuele en collectieve advies-en begeleidingstrajecten zoals sales-en businesstrainingen voor zelfstandigen, ondernemers, professionals en bedrijfsleiders. Daarbovenop wordt advies en begeleiding aangeboden voor leiderschap- en teamontwikkeling. Zie www.bloomingconsultancy.com.

Takeover Services bundelt haar krachten met accountants in heel Vlaanderen. Door diepgaande kennis van de financiële situatie van cliënten te combineren met onze expertise in overnames, zijn we samen een waardevolle partner in het verkoopproces van ondernemers hun bedrijf. Interesse? Contacteer ons via info@takeoverservices.com en we vertellen u graag hoe we kunnen samenwerken.