Over te nemen image
  • Overnames in België. Vanwege vertrouwelijkheid tonen we niet alle over te nemen zaken op onze website. We hebben meerdere ondernemingen in diverse sectoren over te nemen. De transactie omvat altijd de aankoop van 100% of een deel van de aandelen. Voor info van onderstaande of andere over te nemen bedrijven, mail naar info@takeoverservices.com.
  • VERKOCHT. Installatiebedrijf in hernieuwbare en duurzame energiesystemen. De onderneming is gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen en warmtepompen. Het bedrijf is voornamelijk actief in Vlaanderen en stelt 3 mensen tewerk in Antwerpen. Gezonde onderneming waar klantenservice centraal staat. Het bedrijfsgebouw wordt gehuurd. De detailcijfers van de uitbating en de overnameprijs zijn te bekomen bij opvraging van de informatiebundel. Ref. M1411A23/01.
  • Business coaching en consulting. Vennootschap gespecialiseerd in business coaching en consulting in Antwerpen. Bewezen formule met méér dan 150 cliënten. Ideaal voor starter of uitbreiding. Ref. M0812A23/01.
  • Driesterren superior hotel. Uniek hotel op een uitzonderlijke locatie in West-Vlaanderen, met 24 gastenkamers, restaurant, bar, wellness en parking, 50m van zee. Alles voortreffelijk geëquipeerd en onderhouden, volledig instap klaar met vele faciliteiten, goed geïsoleerd én zonnepanelen aanwezig. Zéér gezonde Hospitality onderneming met schitterend financieel track record. Uitstekende reputatie bij gasten, hoge rating van 8,8 op Booking. Terugkerende leisure gasten hebben al gereserveerd voor het volgende seizoen. Gelegenheid om wonen en werken aan de westkust te combineren. De detailcijfers van de uitbating en de overnameprijs zijn te bekomen bij opvraging van het overnamedossier. De transactie omvat de aankoop van aandelen, vastgoed en exploitatie is inbegrepen. Ref. M0211A23/01. 
  • VERKOCHT. Hotel du Commerce in Houffalize. Het viersterrenhotel biedt momenteel 36 ruime kamers, een authentieke brasserie, sauna, jacuzzi en gezellige tuin gelegen aan de rivier de Ourthe. De detailcijfers van de uitbating en de overnameprijs zijn te bekomen bij opvraging van het overnamedossier. De transactie omvat de aankoop van aandelen, vastgoed en exploitatie is inbegrepen. Ref. M1504A23/01.
  • Patrimonium vennootschap. Onderneming die reeds 50 jaar bestaat!
    Momenteel is er enkel nog bouwgrond in een goedgekeurde verkaveling in de omgeving van Nijvel aanwezig in de vennootschap. Een mix van halfopen en gesloten bebouwing. Openbare verlichting, riolering, elektriciteit, water en teledistributie aansluiting zijn aanwezig. Landelijk, pittoresk en kalm gelegen. De transactie omvat de aankoop van aandelen, vastgoed en exploitatie is inbegrepen. Ref. M1111A23/01.